#13: Maarten Wanders

Maarten Wanders
  • Werkzaam bij: Shell
  • Leeftijd: 27 jaar
  • Studie: Bachelor Small Business Management & Retail Management aan University Zuyd in Sittard, Master Public Policy & Human Development aan de Universiteit van Maastricht en Master International Business Economics aan de Universiteit van Leuven

Maarten Wanders hij als accountmanager bij Shell, waar hij Nederlands grootste internationale transportbedrijven adviseert.

Ondernemers en de overheid zitten niet altijd op één lijn, het zijn twee totaal verschillende takken van sport, weet Maarten Wanders. “Mijn doel is om in de toekomst als zelfstandig consultant te bemiddelen tussen deze twee partijen. Vaak begrijpt de overheid het bedrijfsleven niet en vice versa.” Wanders kan zich moeilijk vinden in de regeltjeszucht van de Nederlandse ambtenarij. Dat verklaart zijn lidmaatschap bij de VVD, waar hij een jaar bestuurslid van de VVD Maastricht is geweest.

Zelfstandig

Voordat Wanders gaat ondernemen, wil hij eerst genoeg praktijk ervaring en kennis opdoen. Momenteel werkt hij als accountmanager bij Shell, waar hij Nederlands grootste internationale transportbedrijven adviseert. In totaal heeft hij een portfolio van ongeveer 50 miljoen euro onder zijn verantwoording. Zijn baan bestaat vooral uit het onderhouden van de bestaande zakenrelaties en het adviseren over alles wat met vervoer en hoofdzakelijk brandstof te maken heeft. Prettig vind hij de hoge mate van zelfstandigheid in zijn werk. “Ik zie mijn baas maar zelden, dat vind ik fijn. Ik word liever op mijn resultaten afgerekend dan op hoe ik iets doe.”

Verder naar #14: Sandamali van Dam »

Bekijk de Top 100 »


Partners:

logo Shell

Powered by: