#10: Sebastian Schreijer

sebastian schreijer
  • Werkzaam als: Business Unit Manager bij DPA Spanish Professionals
  • Leeftijd: 25 jaar
  • Studie: Bachelor Economie & Bedrijfskunde en Bachelor Spaanse Taal & Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam.

Sebastian Schreijer is Business Unit manager bij DPA Spanish Professionals.
De vloeiend Spaans sprekende Sebastian startte na afronding van zijn tweede bachelor het detacheringbureau Gllrmo op. Daarmee begeleidde hij Spaanse high potentials richting de Nederlandse arbeidsmarkt. Een gat in de markt, zo bleek al snel. “Het werkloosheidscijfer in Spanje was hoog, terwijl er in Nederland volop specialistische vacatures openstonden. Ik ging optreden als intermediair door Spanjaarden hierheen te halen, aan een baan te helpen en ze hier ook thuis te laten voelen,” zegt de (voormalig) ondernemer, die na een jaar al een overnamebod kreeg van het beursgenoteerde detacheringbureau DPA. Sebastian ging akkoord en geeft nu leiding aan de business unit DPA Spanish Professionals, die bestaat uit zeven man personeel.

Eerlijk en goed werk

Wat zijn volgende stap zal zijn, weet Sebastian nog niet. “Ik wil eerlijk en goed werk afleveren, zelfs als dat zou betekenen dat ik in de marge moet opereren. Ik heb niet de doelstelling om ten koste van alles heel hoog te komen.”

Vriendschappen

Aan zijn werk heeft hij verschillende vriendschappen overgehouden. “Ik heb in 1,5 jaar tijd ongeveer vijftig Spanjaarden aan een baan geholpen en met bijna iedereen heb ik nog contact. Bij een aantal kom ik zelfs nog op hun verjaardag, en omgekeerd.”

Verder naar #11: Maarten Wanders »

Bekijk de Top 100 »


Partners:

logo Shell

Powered by: