#8: Jeroen van den Bremer

jeroen-van-den-bremer
  • Werkzaam als: Accountmanager Large Enterprises bij KPN
  • Leeftijd: 30 jaar
  • Studie: Master Economie aan de Universiteit van Amsterdam, Master Rechten aan de Durham University en een Master Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Jeroen van den Bremer is Accountmanager Large Enterprises bij KPN.
Op de vraag wat hij wilde worden als hij later groot was, had Jeroen van den Bremer als klein kind al een helder antwoord: “CEO”. Dat vertelde hij zijn ouders, tot ieders groot vermaak. De eerste stappen in die richting zijn inmiddels gezet en Jeroen heeft de ambitie om bij werkgever KPN nog veel verder door te groeien.

Beginnen bij Sales

De mogelijkheid om te leren, snel te groeien als professional en de uitdagingen waar klanten hem voor plaatsen, maken zijn werk de moeite waard. “Ik startte als Young Potential met telefonisch accountbeheer. Op het eerste gezicht niet de meest aansprekende functie, maar ik ben de collega die me er kennis mee liet maken dankbaar. Iedereen die wil groeien binnen een bedrijf zou volgens mij eerst op Sales moet hebben gezeten.”

Wereldreis

Jeroen’s studie aan Durham University volgde indirect uit een lange wereldreis die hij tussen het studeren door maakte. Hij leerde op Bali zijn grote liefde kennen, een Engelse. De keuze voor KPN lokte het stel weer naar Nederland.

Leven op dynamiek

Of het nu een wereldreis is, de verscheidenheid van zijn vriendenkring of de veranderlijke omgeving van KPN; Jeroen leeft op dynamiek. “We zijn iedere maand minstens een keer in het nieuws, onze omgeving verandert continu. Heerlijk. Misschien komt het door mijn optimisme, maar in veranderingen zie ik meteen kansen. Dat is mijn talent.”

Verder naar #9: Adriaan Vrij »

Bekijk de Top 100 »


Partners:

logo Shell

Powered by: