Persbericht 2014

Joeri van Geelen (Shell) uitgeroepen tot Best Young Professional 2014

joeri-van-geelen
PERSBERICHT Amsterdam 24 januari 2014
Joeri van Geelen (26) heeft de strijd gewonnen om de titel Best Young Professional van 2014. Daarmee verslaat deze Contract Specialist bij Shell de ruim 600 andere jonge toptalenten die werkzaam zijn in verschillende sectoren van het bedrijfsleven en overheid. De volledige Top 100 zal vandaag worden gepubliceerd in Memory Magazine. De Memory Group organiseert deze competitie voor de vierde achtereenvolgende keer.

Over de competitie

Om de Best Young Professionals Top 100 samen te stellen zijn alle deelnemers uitgebreid geënquêteerd op verschillende disciplines waaronder behaalde studieresultaten, huidige baan en carrièreontwikkeling. De allerbeste young professionals zijn vervolgens aan een interview onderworpen door journalist Arne van der Wal (Follow the Money, Quote 500). Het was Joeri van Geelen werkzaam bij Shell die als winnaar uit de bus rolde. Dennis Wiersma, 27 jaar en werkzaam bij PGGM en de 29-jarige Simon Falser werkzaam bij Shell werden respectievelijk tweede en derde.

De Top 10

  1. Joeri van Geelen van Shell
  2. Dennis Wiersma van PGGM
  3. Simon Falser van Shell
  4. Sylvestro Lorello van Aon Global Risk Consulting
  5. Dhivya Sashidhar van Shell
  6. Hanneke Buis van Nuon Energy
  7. Jos van de Kerkhof van ABN Amro
  8. Jeroen van den Bremer van KPN
  9. Adriaan Vrij van Bain & Company
  10. Sebastian Schreijer van DPA Spanish Professionals

best-young-professionals-top-100-2014

Over de finale

De bekendmaking van de top 10 vond plaats tijdens een feestelijk diner in Amsterdam. Journalist Arne van der Wal sprak de finalisten toe en was onder de indruk van de prestaties van de jonge finalisten, hun motivatie en ambities. Een dag eerder werd Irina Buga uitgeroepen tot Best Young Professional Law 2014, in de juridische editie van deze competitie.

Winnaars per branche

Over de organisatie

De Best Young Professionals Top 100 is een initiatief van Memory Group. Memory Group is gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van toptalent en de beste werkgevers, door middel van online en offline activiteiten, zoals websites, publicaties en evenementen.


Partners:

logo Shell

Powered by: