Persbericht 2015

Amar Dawood (Ahold) uitgeroepen tot Best Young Professional 2015

PERSBERICHT
Amsterdam, 26 juni 2015
Bekendmaking Best Young Professionals 2015
Amar Dawood (28 jaar) heeft de strijd gewonnen om de titel Best Young Professional 2015. Daarmee verslaat deze Senior Auditor bij Ahold ruim 600 andere jonge toptalenten die werkzaam zijn in verschillende sectoren van het bedrijfsleven en overheid. De volledige Top 100 zal vandaag worden gepubliceerd in Memory Magazine en zal tevens verschijnen op www.bestyoungprofessionals.nl

Over de competitie

Om de Best Young Professionals Top 100 samen te stellen zijn alle deelnemers uitgebreid geënquêteerd op verschillende disciplines waaronder behaalde studieresultaten, huidige baan en carrièreontwikkeling. De allerbeste young professionals zijn vervolgens aan een interview onderworpen door journalist Arne van der Wal (Follow the Money, Quote 500). Het was Amar Dawood die als winnaar uit de bus rolde. Dennis Wiersma, 29 jaar en werkzaam bij PGGM en de 28-jarige Umar Mirza werkzaam bij Shell werden respectievelijk tweede en derde.

Groepsfoto-Best-Young-Professionals-2015

De Top 10

  1. Amar DawoodAhold
  2. Dennis WiersmaPGGM
  3. Umar MirzaShell
  4. Jeroen van den BremerKPN
  5. Marloes DobbeCoolblue
  6. Koen EdlingerNederlandse Spoorwegen
  7. Cazimir ten BrinkShell
  8. Rogier HavelaarPostNL
  9. Merijn Meulemans – Bain & Company
  10. Dominique de Thouars – SHV

Over de finale

De bekendmaking van de Top 10 vond plaats tijdens een feestelijk diner in restaurant Bo Cinq in Amsterdam. Journalist Arne van der Wal sprak de finalisten toe en was onder de indruk van de prestaties van de jonge finalisten, hun motivatie en ambities. Een dag eerder werd Jan Ortgies – werkzaam bij Allen & Overy – uitgeroepen tot Best Young Professional Law 2015; de juridische editie van deze competitie.

Over de organisatie

De Best Young Professionals Top 100 is een initiatief van Memory Group. Memory Group is gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van toptalent en de beste werkgevers, door middel van online en offline activiteiten, zoals websites, publicaties en evenementen.

—— Noot voor de redactie (niet voor publicatie) ———-
Voor meer informatie over de competitie of een van de kandidaten kunt u terecht op www.bestyoungprofessionals.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen via Turn on Javascript!


Partners:

logo Shell

Powered by: