Persbericht 2016

Javier Santiago (Shell) uitgeroepen tot Best Young Professional 2016

PERSBERICHT
Amsterdam, 1 juli 2016

Javier Santiago heeft de strijd gewonnen om de titel Best Young Professional 2016. Daarmee verslaat deze Energy & Other Utilities Engineer bij Shell ruim 600 andere jonge toptalenten die werkzaam zijn in verschillende sectoren van het bedrijfsleven en overheid. De volledige Top 100 zal vandaag worden gepubliceerd in Memory Magazine en zal tevens verschijnen op www.bestyoungprofessionals.nl.

Groepsfoto Best Young Professionals Law 2016

Foto: Christiaan Krouwels

Over de competitie

Om de Best Young Professionals Top 100 samen te stellen zijn alle deelnemers uitgebreid geënquêteerd op verschillende disciplines waaronder behaalde studieresultaten, huidige baan en carrièreontwikkeling. De allerbeste young professionals zijn vervolgens aan een interview onderworpen en gejureerd door onder andere journalist Arne van der Wal (Follow the Money, Quote 500). Het was Javier Santiago die als winnaar uit de bus rolde. Rick Tracy(30) en werkzaam bij Rabobank en Amy Brix (30) werkzaam bij Unilever, werden respectievelijk tweede en derde.

De Top 10

  1. Javier Santiago – Shell
  2. Rick Tracy – Rabobank
  3. Amy Brix – Unilever
  4. Werner van Sprundel – Colliers International Netherlands
  5. Junayed Sarker – Fluor
  6. Thomas Ader – Shell
  7. Teunis van Schijndel – Philips
  8. Bram Mulder – Fugro
  9. Teun de Bakker – FrielandCampina
  10. Esther de Kruijk – Randstad Groep Nederland

Over de finale

De bekendmaking van de Top 10 vond plaats tijdens een feestelijk diner in restaurant Café de Paris in Amsterdam. Journalist Arne van der Wal sprak de finalisten toe en was onder de indruk van de prestaties van de jonge finalisten, hun motivatie en ambities.

Over de organisatie

De Best Young Professionals Top 100 is een initiatief van Memory Group. Memory Group is gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van toptalent en de beste werkgevers, door middel van online en offline activiteiten, zoals websites, publicaties en evenementen.


Partners:

logo Shell

Powered by: