#1: Claire Davidson – Winnaar 2017

In 2013 werd deze perfectionistische vrouw al eens uitgeroepen tot de beste student aan de VU Amsterdam en nu vier jaar later mag ze ook de titel Best Young Professional 2017 aan haar indrukwekkende cv toevoegen.

Claire volgde na haar middelbare school in Rotterdam taallessen in Cambridge en Nice en vertrok vervolgens naar Amsterdam om aan de VU Amsterdam Bedrijfskunde te gaan studeren. Na het afronden van haar master Strategy & Organization volgde ze traineeprogramma’s bij KLM en Nestlé. Tegenwoordig is ze deelnemer aan het Young Talent Programme van Nestlé en vervult ze de functie van Category Manager Drinks.

Claire is bovendien een hele sportieve vrouw. Op dit vlak kan ze haar ambities volledig kwijt in haar eigen bedrijf: HardCORE Bootcamp. Ook gebruikte ze haar sportieve kwaliteiten al eens om 2.000 euro op te halen voor het Kankerfonds door de marathon van New York te lopen.

Kees van Lede omschrijft haar als ‘iemand die zeer gestructureerd kan denken’ en gebruikt daar het woord ‘evenwichtig’ voor. Aan hem bekent ze wel eens moe te worden van haar perfectionisme en dat ze naar zichzelf veeleisend is, maar Van Lede ziet dat die houding haar ook al ver heeft gebracht en nog verder zal brengen in haar carrière. ‘Ze weet situaties goed te overzien en gaat systematisch en stap voor stap te werk om haar doelen te bereiken. Ook anderen weet ze met logische argumenten en empathie mee te bewegen en dat is te prijzen. Een terechte winnares!’

Verder naar: Bob Stigter »

Bekijk de Top 100 »


Partners:

logo Shell

Powered by: