Bart Dix

Met zijn eerste onderneming toen hij nog op school zat is Bart een ondernemer pur sang. Hoewel dat niet uitgroeide tot een succes en het afliep dat hij 8.000 fietslampjes doneerde aan een goed doel, smaakte het wel naar meer.

Een studie Small Business & Retail Management volgde en aan Nyenrode behaalde Bart zijn Master International Management.

Drie jaar terug kwam Bart terecht bij het snelgroeiende IT bedrijf Redfaire International. Hij bouwde daar in 2 jaar tijd een joint venture tussen 6 bedrijven uit 15 landen en realiseerde een omzet van >10 miljoen. Niet verwonderlijk dat hij het met deze commerciële kwaliteiten inmiddels tot partner heeft weten te schoppen.

‘Bart heeft een neus voor ondernemen’, ziet ook Kees van Lede. ‘Hij is bij Redfaire de jonge hond tussen de oudere heren, maar dat weerhoudt hem niet in zijn overtuiging.’ Dat Bart in de toekomst blijft ondernemen is zeer aannemelijk, geeft hij bij Van Lede aan. ‘Al kan net zo goed buiten de IT of zelfs de profit sector zijn. Ik ben heel benieuwd waar zijn talent hem zal brengen.’

Verder naar Pieter-Bas van der Linden »

Bekijk de Top 100 »


Partners:

logo Shell

Powered by: