Persbericht 2017

Claire Davidson (Nestlé) wint de titel Best Young Professional 2017

PERSBERICHT
Amsterdam, 14 juli 2017

De 28-jarige Claire Davidson is uitgeroepen tot Best Young Professional 2017. Daarmee staat het jonge talent dat deelneemt aan het Young Talent Programme van Nestlé Nederland bovenaan de ranglijst van de 100 beste young professionals die werkzaam zijn in verschillende sectoren van het bedrijfsleven en overheid en wint ze een tweedaags opleidingsprogramma naar keuze aan Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM)

De Top 10 Best Young Professionals 2017 met Kees van Lede die de prijs aan Claire Davidson (Nestlé Nederland) overhandigt.

Foto: Northern Island

De volledige Top 100 zal vandaag worden gepubliceerd op bestyoungprofessionals.nl

Over de competitie

Om de Best Young Professionals Top 100 samen te stellen zijn alle deelnemers aan een uitgebreide enquête onderworpen. Hierin zijn zij gevraagd naar en beoordeeld op reeds behaalde prestaties op het gebied van onder meer studie, huidige baan en carrièreontwikkeling. De 15 best scorende young professionals zijn vervolgens geïnterviewd en beoordeeld door functionaris en oud-topman van AkzoNobel Kees van Lede. Op basis van deze gesprekken is een top 10 samengesteld en kwam Claire Davidson als winnaar uit de bus.

De Top 5

  1. Claire Davidson – Nestlé Nederland
  2. Op verzoek gegevens verwijderd
  3. Bob Stigter – Nestlé Nederland
  4. Nick Driessen – Heineken
  5. Emma Verhagen – Unilever

De overige vijf finalisten zijn op alfabetische volgorde bekend gemaakt.

Over de finale

De bekendmaking van de Top 10 vond op 13 juli plaats tijdens een feestelijk diner in de Euromast in Rotterdam. Kees van Lede sprak de finalisten toe en was onder de indruk van de prestaties van de jonge finalisten, hun motivatie en hun ambities. Met haar eerste plek wint Claire Davidson niet alleen de titel, maar ook een tweedaags opleidingsprogramma naar keuze aan Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM).

Over de organisatie

Best Young Professionals Top 100 is een initiatief van Memory Group. Memory Group is gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van toptalent en de beste werkgevers, door middel van online en offline publicaties en evenementen.


Partners:

logo Shell

Powered by: