Pieter-Bas van der Linden

Als kind uit een Veghelse ondernemersfamilie en gezegend met een talenknobbel voelt Pieter-Bas de drang om de wereld te gaan verkennen. Zijn eerste stap was die naar Maastricht, waar hij International Business ging studeren.

Later in zijn studietijd vertrok hij voor een paar maanden naar Quebec, Canada, waar hij deelnam aan het Erasmus uitwisselingsprogramma aan Université Laval. En voor hij begint aan zijn professionele carrière besluit hij eerst nog Bangalore, India, te bezoeken waar hij als vrijwilliger lesgeeft op een school.

Hij komt te werken bij Randstad als Junior Consultant, waar hij zich al snel weet op te werken tot deelnemer aan het Management Traineeprogramma en zijn huidige functie als Klantmanager en Operationeel Manager.

Bij Kees van Lede valt op dat Pieter-Bas graag het maximale uit zichzelf wil halen. Zowel op het gebied van werk, maar ook in zijn vrije tijd. ‘Hij is zelfkritisch en probeert altijd te ontdekken wat anderen beter doen. Dat maakt dat hij zichzelf continu kan en wil verbeteren en hij doelen weet te behalen.’ Zelf zegt Pieter-Bas hierover: ‘Ik probeer bewust vaak uit mijn comfort zone te stappen waardoor ik leer én scherp blijf. Hierdoor reflecteer ik veel op mijn eigen handelen en ben ik in staat mijn eigen omgeving hierin mee te nemen. Win-win!’

Verder naar Supraja Ramachandran »

Bekijk de Top 100 »


Partners:

logo Shell

Powered by: