Supraja Ramachandran

Van Chennai naar Delft is een enorme stap, maar Supraja wilde graag buiten India verder studeren en werken om op korte termijn haar kennis verder te perfectioneren. In Chennai werd ze als excellente studente al eens beloond met een gouden medaille en met die winnaarsmentaliteit lijkt ze haar hele carrière aan te pakken.

Na het behalen van haar Master Chemical Engineering kon ze vrijwel direct bij DSM aan de slag als Operation Consultant, maar maakte binnen een jaar al promotie tot Plant Performance Engineer, waar ze specialist is op het gebied van het maken van data analyses.

Supraja is iemand die duidelijk voor ogen heeft wat ze wil bereiken en heeft zo ook de ambitie om op termijn nog een MBA te volgen om zo haar managementskills verder te kunnen ontwikkelen.

‘Erg indrukwekkend’, zegt Kees van Lede over de manier hoe Supraja haar studie en loopbaan tot nu toe vormgeeft. ‘Ze heeft duidelijk het stuur van haar eigen leven in handen en laat weinig aan het toeval over.’ Van Lede weet hoe belangrijk het is om sterk analytisch vermogen te paren met een oog voor detail. ‘Zij zal nog heel veel kunnen bereiken.’

Bekijk de Top 100 »


Partners:

logo Shell

Powered by: