#6: Willem Guensberg

Willem Guensberg
  • Werkzaam bij: Label A
  • Studie: IT-Auditing aan de VU Amsterdam en Master of Business Informatics aan de RU Utrecht
  • Overig: Deelnemer BestGraduates 2005

Willem werd in 2011 directeur van de Amsterdamse vestiging van Label A, een ontwikkelaar van hoogwaardige apps en sites.

Van klein naar groot en weer terug – afwisseling is een opmerkelijke constante in de loopbaan van Willem. Hij liep stage bij Shell, was vervolgens vrijwilliger in het natuurpark Marakele in Zuid-Afrika en werd daarna IT-consultant bij KPMG. In 2011 werd hij directeur van de Amsterdamse vestiging van Label A, een ontwikkelaar van hoogwaardige apps en sites.

Outdoor man

Natuur en IT: die twee schijnbaar onverenigbare zaken, vormen de rode draad in zijn leven. “Tijdens mijn studie had ik een eigen IT-bedrijf. De mogelijkheden die IT biedt om het leven van mensen te verbeteren vind ik geweldig. Tegelijk ben ik echt een outdoor-man. In de natuur vind ik rust.” In natuurpark Karongwe, bij het Krugerpark, haalde Willem een officieel gids-certificaat. “Het belangrijkste wat ik daar heb geleerd is dat je ook met bijna geen middelen succes kunt creëren.”

Werk als hobby

De vier jaar bij KPMG waren voor zijn vorming van groot belang. “Ik heb er geleerd om écht te luisteren naar de klant.” Label A daarentegen is een klein, snelgroeiend bedrijf. “Ik maak meer uren dan voorheen. Maar het voelt als vrije tijd.”

Verder naar #7: Inan Aras »

Bekijk de Top 100 »


Partners:

logo Shell

Powered by: