#7: Inan Aras

Inan Aras
  • Werkzaam bij: Google, European Headquarters Dublin
  • Leeftijd: 28 jaar
  • Studie: Marketing Management aan de Rotterdam School of Management/Erasmus Universiteit

Inan werkt als Industry Manager Mobile bij Google aan de ontwikkeling van een ecosysteem voor mobiel internet.

Na een veelbelovend begin van zijn carrière bij Nike, waar hij het slachtoffer werd van een reorganisatie, belandde Inan in 2009 bij Google. Sinds oktober werkt hij als industry manager mobile voor de Benelux aan de ontwikkeling van een ecosysteem voor mobiel internet. “Superspannend. De impact ervan, bijvoorbeeld voor de retail, wordt nog niet volledig beseft. Het is een geweldige opportunity.”

Bij welk bedrijf kun je als innovatief marketeer beter zitten dan bij Google?

Google is een internationaal bedrijf, dat veel ruimte biedt aan de ontwikkeling van zijn medewerkers. Inan voelt zich er als een vis in het water. Hij studeerde een semester aan de Aston Business School in Birmingham. “Onwijs leuk om met al die verschillende culturen in aanraking te komen. Je leert jezelf goed kennen.”

Coach-ervaring

In zijn middelbareschooltijd was Inan coach van een voetbalteam. “Van die ervaring profiteer ik nog elke dag. Bijvoorbeeld als ik mensen moet corrigeren of coachen. Ik heb toen veel fouten gemaakt en geleerd dat ieder teamlid een eigen aanpak nodig heeft. En de oplossing zit hem altijd in het samen oplossen van het probleem.”

Verder naar #8: Özlem Özcan »

Bekijk de Top 100 »


Partners:

logo Shell

Powered by: