#8: Özlem Özcan

Ozlem Ozcan
  • Werkzaam bij: Ahold
  • Leeftijd: 28 jaar
  • Studie: Psychologie en Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam
  • Overig: Deelnemer BestGraduates 2008

Sinds het afronden van haar Ahold-traineeship in februari 2011 werkt Özlem in het hoofdkantoor van de Holding in Amsterdam. Haar werkterrein: een wereldwijde strategie ontwikkelen voor corporate responsibility.

Ahold wil meer toegevoegde waarde leveren op het gebied van onder meer gezond leven, klimaat, duurzame handel, lokale betrokkenheid en goed werkgeverschap. “Ik ben samen met de verantwoordelijken binnen de verschillende landen en merken bezig om voor de laatste twee doelen targets te definiëren en doelstellingen te kwantificeren.”

We Like Water

Intussen blijft Özlem zich verder ontwikkelen. Afgelopen zomer volgde ze een summer course van Universiteit Nyenrode op het gebied van business ethics en sustainability. Daarnaast boekte ze met twee vriendinnen succes met haar eigen bedrijf WeLikeWater: Nederlands kraanwater in WLW-flessen. “Net zo gezond en lekker als water in plastic flessen, maar veel milieuvriendelijker. We willen laten zien dat je kraanwater aantrekkelijk kunt presenteren in mooie glazen flessen en die bieden wij aan. Ahold staat zeer positief tegenover dit initiatief en heeft als eerste klant een bestelling geplaatst van flessen met een eigen logo en tekst, om het gebruik van de plastic flesjes op kantoor tegen te gaan.”

Verder naar #9: Kirstin Alink »

Bekijk de Top 100 »


Partners:

logo Shell

Powered by: