Persbericht 2013

Mark Reijman (A.T. Kearney) uitgeroepen tot Best Young Professional 2013

PERSBERICHT - Amsterdam 24 januari 2013
mark-reijman-winnaar-best-young-professionals-top-100-2013
Mark Reijman (28) heeft de strijd gewonnen om de titel Best Young Professional 2013. Daarmee verslaat deze associate bij A.T. Kearney de ruim 700 andere jonge toptalenten die werkzaam zijn in verschillende sectoren van het bedrijfsleven en overheid. De volledige Top 100 zal deze maand worden gepubliceerd in Memory Magazine en op Jobnet.nl. De Memory Group organiseert deze competitie voor de derde achtereenvolgende keer. De belangstelling om mee te mogen doen was groot.

Over de competitie

Om de Best Young Professionals Top 100 samen te stellen zijn alle deelnemers uitgebreid geënquêteerd op verschillende disciplines waaronder behaalde studieresultaten, huidige baan en carrièreontwikkeling. De allerbeste young professionals zijn vervolgens aan een interview onderworpen door journalist Arne van der Wal (Follow the Money, Quote 500). Het was Mark Reijman werkzaam bij A.T. Kearney die als winnaar uit de bus rolde. Ewout van Jarwaarde, 29 jaar en werkzaam bij McKinsey & Company en de 30-jarige Peter Daemen werkzaam bij Shell werden respectievelijk tweede en derde.

De Top 10

  1. Mark Reijman van A.T. Kearney
  2. Ewout van Jarwaarde van McKinsey & Company
  3. Peter Daemen van Shell
  4. Frank Noordijk van Stork Gears & Services
  5. Maarten Wanders van Shell
  6. Carien Akkermans van BAM
  7. Christiaan Vette van Ahold
  8. Béate Heru Utomo van Shell
  9. Folkert Clemens van Nationale Nederlanden
  10. Mark van Liefland van Accenture IT Strategy

top-10-best-young-professionals-2013

Over de finale

De bekendmaking van de top 10 vond plaats tijdens een feestelijk diner in Amsterdam. Journalist Arne van der Wal sprak de finalisten toe en was onder de indruk van de drive van de finalisten, hun motivatie en passie voor het vak. Een dag eerder werd John Kicken uitgeroepen tot Best Young Professional Law 2013, in de juridische editie van deze competitie.

Winnaars per branche

Over de organisatie

De Best Young Professionals Top 100 is een initiatief van Memory Group. Memory Group is gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van toptalent en de beste werkgevers, door middel van online en offline activiteiten, zoals websites, publicaties en evenementen.

Voor meer informatie over de competitie of een van de kandidaten kunt u terecht op www.bestyoungprofessionals.nl.


Partners:

logo Shell

Powered by: