Persbericht 2018

Machiel Gosschalk (ey) WINT DE TITEL BEST YOUNG PROFESSIONAL 2018

PERSBERICHT
Amsterdam, 29 november 2018

De 27-jarige Machiel Gosschalk is uitgeroepen tot Best Young Professional 2018. Daarmee staat het jonge talent bovenaan de ranglijst van de 100 beste young professionals die werkzaam zijn in verschillende sectoren van het bedrijfsleven en overheid en wint hij een tweedaags opleidingsprogramma naar keuze aan Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM)

Groepsfoto genomineerden 2018

Foto: Christiaan Krouwels

De volledige Top 100 staat gepubliceerd op bestyoungprofessionals.nl

OVER DE COMPETITIE

Om de Best Young Professionals Top 100 samen te stellen zijn alle deelnemers aan een uitgebreide enquête onderworpen. Hierin zijn zij gevraagd naar en beoordeeld op reeds behaalde prestaties op het gebied van onder meer studie, huidige baan en carrièreontwikkeling. De 15 best scorende young professionals zijn vervolgens geïnterviewd en beoordeeld door manager en academisch directeur van het Johan Cruyff Institute Henk Verschuur. Op basis van deze gesprekken is een top 10 samengesteld en kwam Machiel Gosschalk als winnaar uit de bus.

De top 3

  1. Machiel Gosschalk - EY
  2. Steven van Dalen – Boer & Croon
  3. Sara Turgutoglu - Shell

De overige 7 finalisten zijn op alfabetische volgorde bekend gemaakt:

OVER DE FINALE

De bekendmaking van de Top 10 vond op 28 november plaats tijdens een feestelijk diner in de Euromast in Rotterdam. Henk Verschuur sprak de finalisten toe en was onder de indruk van de prestaties van de jonge finalisten, hun motivatie en hun ambities. Met zijn eerste plek Machiel Gosschalk niet alleen de titel, maar ook een tweedaags opleidingsprogramma naar keuze aan Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM).

OVER DE ORGANISATIE

Best Young Professionals Top 100 is een initiatief van Memory Group. Memory Group is gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van toptalent en de beste werkgevers, door middel van online en offline publicaties en evenementen.


Partners:

logo Shell

Powered by: