Persbericht 2019

Thijs van stiphout (océ-technologies b.v.) WINT DE TITEL BEST YOUNG PROFESSIONAL 2019

PERSBERICHT
Amsterdam, 4 december 2019

De 27-jarige Thijs van Stiphout is uitgeroepen tot Best Young Professional 2019. Daarmee staat het jonge talent bovenaan de ranglijst van de 100 beste young professionals die werkzaam zijn in verschillende sectoren van het bedrijfsleven en overheid en wint hij een tweedaags opleidingsprogramma naar keuze aan Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM)

Foto: Christiaan Krouwels

De volledige Top 100 staat gepubliceerd op bestyoungprofessionals.nl

OVER DE COMPETITIE

Om de Best Young Professionals Top 100 samen te stellen zijn alle deelnemers aan een uitgebreide enquête onderworpen. Hierin zijn zij gevraagd naar en beoordeeld op reeds behaalde prestaties op het gebied van onder meer studie, huidige baan en carrièreontwikkeling. De 15 best scorende young professionals zijn vervolgens geïnterviewd en beoordeeld door internationaal topbestuurder Henk Verschuur. Op basis van deze gesprekken is een top 10 samengesteld en kwam Thijs van Stiphout als winnaar uit de bus.

De top 3

  1. Thijs van Stiphout – Océ-Technologies B.V.
  2. Ruben Greve – KPN Consulting
  3. Zijian Wang – Hogeschool van Amsterdam

De overige 7 finalisten zijn op alfabetische volgorde bekend gemaakt:

OVER DE FINALE

De bekendmaking van de Top 10 vond op 3 december plaats tijdens een feestelijk diner in de Euromast in Rotterdam. Henk Verschuur sprak de finalisten toe en was onder de indruk van de prestaties van de jonge finalisten, hun motivatie en hun ambities. Met zijn eerste plek wint Thijs van Stiphout niet alleen de titel, maar ook een tweedaags opleidingsprogramma naar keuze aan Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM).

OVER DE ORGANISATIE

Best Young Professionals Top 100 is een initiatief van Memory Group. Memory Group is gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van toptalent en de beste werkgevers, door middel van online en offline publicaties en evenementen.

Best Young Professionals wordt georganiseerd in samenwerking met:


Partners:

logo Shell

Powered by: